top of page

Velkommen til Nolds Havn.

Nolds havn er en lille hyggelig havn ved Næstved kanal, mellem Karrebæksminde fjord og Næstved Havn. Her er 70 bådpladser fordelt på havnekajen og to broer. Havnetaksten betales via MobilePay på nr. 511258.

På parkeringsarealet er der 3 pladser til autocamper Hele året rundt.

Fra medio april måned er der yderlig 10 pladser direkte ud til kanalen frem til midten af oktober, med hyggelige bådebroer hvor man kan sidde og grille og nyde et godt glas vin.

 

Faciliteter på havnen

Der er strøm på broerne, samt til autocamperen, og adgang til toilet. 

Badefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler kan anvendes mod betaling med poletter, der købes kontant eller MobilePay på havnen.

Der er adgang til et hyggeligt fælleshus med køkken og stor terrasse.

I kanalen kan man desuden følge med i skibstrafikken til Næstved Industrihavn, der langsomt glider forbi i den udgravede kanal, her kommer skibe fra hele Europa.   

Man kan også vælge at nyde udsigten til de mange aktiviteter i de omkringliggende kano-/kajakklubber, roklubber, fiske klubber og andre foreninger.

 

Tag på tur til Næstved - kort afstand fra Nolds Havn

Fra Nolds havn kan man gå eller cykle langs kanalen ind mod Næstved by, en skøn tur på ca. 1,5 km.

Der er flere gode butikker og spisesteder Stacy’s 200m og i Næstved er der gourmet restaurant B-spis samt forskellige indkøbsmuligheder.

Næstved by har flere spændende attraktioner der er værd at besøge, blandt andet ligger Næstved Automobil-, nostalgi- og samler-museum ikke langt fra kanalen. Der er heller ikke langt til en tur i biografen, et besøg i Helligåndshuset eller en tur til rådmandshaven ved Susåen hvor man kan leje kajakker og sejle en tur ud til Herlufsholm Kostskole. Skal der lidt mere gang i den, kan man også besøge Klatrecentralen på Maglemølle, eller vandre en tur på Sjællandsleden eller Lagunestien.

bottom of page